lista: mina intressen

återigen önskade jag att jag ändrat listan XD men here we go!
 
Jag är ett stort Criminal Minds o NCIS fan. Kollar episoder om och om och är även inne på att välja liknande kariärr val i framtiden. 
  
Mina vänner är en stor del av min fritid och då även om mina intressen. Att hänga med dem är alltid (Y) man förlänger alltid livet så mycket vi skrattar. Tror jag kan bli typ..ja 150 år :D inte fel det va? Kmr bli världens bästa gamling. Skejta, lyssna på pop o rock, kolla in snygga killar, kankse även gubbar vid den åldern?;/ vem vet vart framtiden och åldern kommer ta mig? 
Engelska är på ett sätt även ett stort intresse för mig, knäpt nogt...hur fan har man ett språk som intresse? älskar dock språket, tror för att man kan snacka med mer eller mindra alla på planeten genom engelska. o jag gillar väl helt enkelt att prata? nej men alla tv shower som jag ser online kan jag vänta tills det kommer undertext men alltid sitter jag utan undertext för jag vill lära min språket mer och förstå innebörden av visa ord som är svårare att översätta till rätt svenska eller hur jag ska förklara det? jag älskar även att läsa fanfictions. Först var det för att det stod på engelska o det var väl okej kul. Nu går det aldrig en dag utan att jag läser fanfictions. Det finns otorligt många duktiga skrivare ute i världen och att läsa det de skrivit är typ en ära. kan inte förklara det men älskar att läsa fanfiction, man får även se vad andra tror kan ha hänt, händer, eller liknande så det är (Y) för mig
 OBS fanfic är baserad på något som redan finns, Bok, film, tv serie mm som man använder deras karaktärer men gör en egen historia eller fortsätter vid vad filmen/boken eller vad man skriver om slutade. :)
Musik är nog något jag dör om jag inte får ha. Jag är kanske inte världens mest kända om artister, men jag älskar  musik. Det är helt sjukt hur man kan identifikera sig med låten och hur man kan bli påverkad. Det faficinerar mig av någon anledning...jag e knäpp jag vet. 
 

break a bow, you already got me on my knees

morgon till alla som läser detta på morgonen, shoo till alla andra;)
 
Igår bestämdes det att musketörerna skulle till Emporia idag då, men Mindy kunde inte för hon skulle fira sin pappa så det blir bara jag o Mone:) Men mindy har redan varit där så 'XD 
Men såklrt ville min kära homie ta bussen 10.25....lyckades klaga tillräckligt för att ändra till 10.45 hehe:D
Hon ville ha en tidig start o tillräckligt med tid.....-.- XD 
(sa dock att jag VÄGRADE gå någonstans utan att ha druckit minst en kopp te , vilket jag gör nu så det  e(Y) ):D

Så hela dagen kommer spenderas i Malmö + 4 timmars resetid XD yeeey. 
Morgon dagen kommer dock antagligen spenderas i Dk XD 
Sedan e det heeeeeeeeelg:D Snackade igår kväll med mone o bara: mone du kmr fan få ett helvete att få upp mig XD Eftersom hon gillar att gå upp tidigt medan jag inte går upp förren efter 10 typ XD Så det där kmr bli intressant att se hur det bli;) Addera att vi antagligen kommer vara ute halva natten o uppe resten av de så får du en mkt pigg tjej.....lol :)

Aja ska fortsätta med mitt té och sedan dra! c ya!

im getting lazy

ja..det är lov o jag orkar inte tänka på allt det jag brukar när jag inte har lov XD 
Att blogga känns som ett full time job, men tar även semester härifrån XD Uppdaterar bara inte lika mycket o ofta detta lovet.
Vill typ ja...bryta mönstret jag har på vardagar, o vid vissa tidpunkter på dan spenderas då på bloggen, o jag vill göra annat med de tidpunkterna.
Och beside, inget att blogga om mer eller mindre XD Gör same shit, vaknar, musik o data. Fanfiction o Cm. Welcome 2 my life:D 
så ja...där e förklaringen till dålig uppdatering XX