lista: mina intressen

återigen önskade jag att jag ändrat listan XD men here we go!
 
Jag är ett stort Criminal Minds o NCIS fan. Kollar episoder om och om och är även inne på att välja liknande kariärr val i framtiden. 
  
Mina vänner är en stor del av min fritid och då även om mina intressen. Att hänga med dem är alltid (Y) man förlänger alltid livet så mycket vi skrattar. Tror jag kan bli typ..ja 150 år :D inte fel det va? Kmr bli världens bästa gamling. Skejta, lyssna på pop o rock, kolla in snygga killar, kankse även gubbar vid den åldern?;/ vem vet vart framtiden och åldern kommer ta mig? 
Engelska är på ett sätt även ett stort intresse för mig, knäpt nogt...hur fan har man ett språk som intresse? älskar dock språket, tror för att man kan snacka med mer eller mindra alla på planeten genom engelska. o jag gillar väl helt enkelt att prata? nej men alla tv shower som jag ser online kan jag vänta tills det kommer undertext men alltid sitter jag utan undertext för jag vill lära min språket mer och förstå innebörden av visa ord som är svårare att översätta till rätt svenska eller hur jag ska förklara det? jag älskar även att läsa fanfictions. Först var det för att det stod på engelska o det var väl okej kul. Nu går det aldrig en dag utan att jag läser fanfictions. Det finns otorligt många duktiga skrivare ute i världen och att läsa det de skrivit är typ en ära. kan inte förklara det men älskar att läsa fanfiction, man får även se vad andra tror kan ha hänt, händer, eller liknande så det är (Y) för mig
 OBS fanfic är baserad på något som redan finns, Bok, film, tv serie mm som man använder deras karaktärer men gör en egen historia eller fortsätter vid vad filmen/boken eller vad man skriver om slutade. :)
Musik är nog något jag dör om jag inte får ha. Jag är kanske inte världens mest kända om artister, men jag älskar  musik. Det är helt sjukt hur man kan identifikera sig med låten och hur man kan bli påverkad. Det faficinerar mig av någon anledning...jag e knäpp jag vet.